28 mei 2010

new..

Hello!
I'm just trying the new function of e-mail a post..
Like i can write my blog and send it to my blog so it's on it..
Let's try it!
I'll hit the SEND button in 5..4...3..2..1...GO!!!
 
 
 
Is it online??


SMS "HOTMAIL" naar 3010 en ontvang gratis de juiste instellingen voor Hotmail op je mobiele telefoon.

21 mei 2010

:O that waist!

700 jaar goede tijden, 700 jaar slechte tijden

Actually it was last year.. But i forgot to send it in :).. anyway, this is a poem about Schijndel 700 years.. And yes, it's in dutch so hit that translate button if you can't read in dutch...


700 jaar, 700 jaar is lang.
700 jaar is veel.
700 jaar is groots.
In 700 jaar is er veel gebeurd. Vanaf het moment van uitreiking van het dorpsrecht, tot nu anno 2009.
We hebben slechte tijden gehad, we goede tijden gehad. Ieder met zijn eigen doel en reden, zo is Schijndel geworden zoals het nu is.
De vrees voor het vuur in de oudheid. De komst van de Romeinen en het schrift. De stinkende middeleeuwen met hun houten huizen en smalle steegjes. De Fransen met hun gevoel voor vrijheid en respect voor Napoleon. De verlichting van de Renaissance en de uitvindingen. De gevechten op zee van Jan van Amstel en de ontdekkingsreizen van andere. De hopvelden op het Brabantse land. De gouden eeuw met zijn tulpenbollen en succes. De tijd van de eerste stoommachines. De bezetting van de Nazi’s op Schijndel en de rest van Nederland. De bevrijding met veel feest, grappen en grollen.
En natuurlijk nu de tijd van de moderne mens. De tijd van auto’s computers en robots.
Ook nu is er een slechte tijd, tijd van crisis en soberheid, het verleden herhaald zich keer op keer, en treft ook Schijndel weer.
Zo zie je wat Schijndel heeft meegemaakt; feest, vreugde en liefde. Maar ook oorlog, verdriet en pijn.
Dit is allemaal geweest en gebeurd. Kijk er met een glimlach naar, net als ik. Want dan zal dit alles en herinnering blijven, overspringen van generatie op generatie. Maar onthoud ook goed dat dit alles zich zal herhalen, als een natuurlijke cyclus. Wat komt dat gaat, en wat gaat dat komt.
Ten slotte zal 700 jaar Schijndel voor ons alle glorie en trots zijn.

I lost love (again)...

Hello again... It's been a while ago.. But i want you to know that i'm still alive...
For all the english people (I personally i think no one will read this, but still..) who read this: Sorry, it's in dutch! in dutch i can express myself the best now... So try to read it, or just translate it with Google Translater or any other translater...
Here it comes!


Je zat me al vanaf het begin van het schooljaar aan te kijken. Bij elke les die wij samen hadden. Dag in dag uit. Elke keer als ik op keek dan staarde je me aan. Alsof jouw ogen mijn ogen wilden ontmoeten. Zodat mijn ogen die van de jouwe konden begroetten. Het was net alsof je jezelf oplaadde met een lach die ik je zo af en toe schonk. En ook elke keer zei je vrolijk: "Hoi Karlijn!" en dan begroette ik jou met "Hoi Falco!". Na zo'n moment leek het alsof je harder werkte op een of andere manier. Maar waarom? "Waarom"? Is mijn vraag?

Al die tijd leek je zo verliefd. Al die tijd dacht ik dat je iets voor mij koesterde. De laatste paar weken begon ik er op te letten. En begon ik je leuk te vinden. Jij was een jongen die altijd aardig was tegen mij. Maar deze laatste week leek die koestering in jou weggeblazen te zijn.
Weg met de wind. Weg.
Naar iemand anders toe. Iemand die wel van mij houden kan. Ik dacht dat jij de ware was. Dat jij diegene was waar ik oud mee zou kunnen worden. Mijn geheimen kon delen. En mijn verdriet uit kon huilen. Mijn problemen kon voorleggen en dat jij die dan samen met mij kon oplossen.

Maar het is allemaal een illusie. Of verberg je wat? Nou ja, het maakt al niks meer uit. Ik vergeet je gewoon. Net als ik dat bij Bram en Stijn heb gedaan. Het is alsof ik een knop om draai en dat ik dan alle gevoelens voor die persoon kwijt ben. Dat is zo makkelijk. Dus maak je maar geen zorgen hoor! Al die gevoelens en gedachtes over en voor jou laat ik langzaam weg ebben. Weg ebben naar niemandsland.
Zo snel ze zijn gekomen, zo snel kunnen ze ook gaan.


I had to give it some fresh air. Sometimes i listen to lovesongs, this time i wanted to write something. And was bored when i wrote it. I wrote it off me.

3 mei 2010

Big booty bitches

Ever seen RayWilliamJohnson on youtube? No? You definetly should! It's so funny. This one is the most funniest i have ever seen! Just watch it. You won't regret.

1 mei 2010

An explosion of perfume

What is love? Many people ask that..

For me it's this:

Love is like a bird flying away, like a bird flying to freedom.
Love is like an explosion of flower perfume..
Love is adorable..
Love is lovable,
Love is like a rose, it's pretty but sometimes it stings
Love is everywhere.
Love is everything i want.
and probably the same thing you want..
So, let's share that love..

Love is you, love is me, love is you and me together


Grow Your Own Drugs

Als je van tuinieren en zelf middeltjes maken houdt dan is dit echt iets voor je. Ik hou van de eenvoud van al de remedies. Ik vind het o...