15 juli 2010

Voorkant boek?

Voor Nederlands moesten we een krant maken en als extra moest je een paar dingen erbij verzinnen. En een vervolgverhaal maken was er een van. Dus ik heel ijverig iets verzinnen, schoot me het eerste zinnetje te binnen toen ik net wakker werd ><.
Tot nu toe heb ik 4 hoofdstukken, dat zijn de 3 vervolgdelen en het eerste A4 tje. ze zijn natuurlijk niet al te lang, want ja, ik ben pas een beginner en een echt groentje. ik weet ook niet hoe ik de hoofdstukken moet noemen dus doe ik dat gewoon met cijfers :D. ik wil er een boek van maken dus ga ik het proberen uit te geven bij een uitgeverij. En wel bij een Print-On-Demand uitgeverij. Dus ze drukken het boek pas als iemand het besteld, lekker handig en scheelt heel veel in de kosten. Het kost mij helemaal niks en krijg 10% van de winst.. Niet mis al zeg ik het zelf. Maar ach ja, het is nog lang niet zover. Heb tot nu toe 15 pagina's dat is inclusief een pagina die de voorkant voor moet stellen...
Die wil ik wel even laten zien. Want ja, ik wil wel weten of hij mooi en goed genoeg is!
Hier is het dan..

12 juli 2010

Even een glimp van de wereldbeker

In de poulewedstrijden, 2e ronde, kwartfinales en ook in de halve finale stonden ze er al mee te zwaaien. Al die supporters die zo "origineel" waren om een wereldbeker na te maken en daarmee te pronken dat ze die al hadden. Niet alleen bij de Oranjefans, maar ook bij andere landen.

Nou, ze vielen bij bosjes, Argentinië na Brazilië, waarop Duitsland ook nog ten onderging. En nu is het Nederland. Maar ach, geef toe, de finale is niet slecht. Na 32 jaar niet meer een finale halen bij het WK hebben we het nog best goed gedaan.

 

Als je hebt gezien dat erbij sportzomer op de NOS gesproken werd van de beste scheidsrechter van het toernooi. Nou dan had ik toch wel iets beters verwacht. Webb, de scheidsrechter die de finale fluitte gaf de kaarten alsof het water was. De ene na de ander kreeg een kaart. Bij elke beweging zag hij een overtreding. En dan spreek ik nog niet over de belangrijke dingen waar Nederland mee voorop kon komen. Als ik naar de wedstrijd op zich keek was Spanje misschien een beetje beter, maar dat kwam ook omdat Heitinga er door een overtreding (die er eigenlijk helemaal niet was) van het veld af moest. Na een buitenspel van Iniesta die de bal kreeg en nog scoorde ook begon mijn bloeddruk te stijgen. Ik kan echt niet uitstaan dat iemand zo'n fouten maakt. Ach ja, laten we maar hopen dat we bij het EK die over 2 jaar is winnen.



Voeg eenvoudig je Hyves vrienden toe aan je Hotmail en Messenger.

Grow Your Own Drugs

Als je van tuinieren en zelf middeltjes maken houdt dan is dit echt iets voor je. Ik hou van de eenvoud van al de remedies. Ik vind het o...