31 december 2013

Jarig zijn

Het is gebeurd, ik ben 21 geworden. Dat ik vorig jaar al in de "tig" zat was een feit. Maar nu, nu dat ik 21 ben, is nog meer richting de 30. Dertig, >  tig. Je komt er nooit vanaf.

Het is vreemd om te bedenken dat de foto hieronder dezelfde persoon is. Niet dat ik zoveel veranderd ben. Maar ik voel me wel ouder, enigzins wijzer en tja, anders.

26 december 2013

Christmas

Well Hello there.

I'm stuffed, full. There is just no gap left to fill.

And this, is how I feel:

21 december 2013

Crea Bea?!

De laatste tijd ben ik veel bezig met knutselen, tekenen (zover ik het kan), schilderen, vilt bewerken en natuurlijk vooral haken en breien! Deze laatste 2 kan ik het beste tot nu toe.
Hoewel, ik heb nog steeds mijn projecten niet af. Mja, hoe kan het ook als je een groot warm wollen plaid aan het maken bent en je met lap een bezig bent? Verder ben ik bezig met een telefoonhoesje, het gaat goed. Alhoewel, ik maak het lapje soms een beetje te wijd waardoor ik het weer uit elkaar moet halen voordat het een rare bobbel aan neemt. Ik moet er nog aan werken, het lukt niet helemaal. Maarja, of ik iets verkeerd doe of niet, we zullen het wel zien.

Verder ben ik ook nog bezig met een meubelserie. Omdat een goede en "normale" kapstok al snel rond de 50 euro kost, heb ik besloten die zelf te maken. Uit één lange plank van 2,5 meter steigerhout ontstaat nu een sleutelplank met 4 haken en een kapstok met 4 haken. Gezaagd, geschuurd, gevijld en gelakt.

Helaas heb ik nog geen foto's kunnen maken. Maar deze zullen snel volgen!

Grow Your Own Drugs

Als je van tuinieren en zelf middeltjes maken houdt dan is dit echt iets voor je. Ik hou van de eenvoud van al de remedies. Ik vind het o...