22 maart 2012

Paaspop, Podia - Day Four

Paaspop is onderverdeeld in verschillende podia. Voor veel verschillende muziekstijlen. Want tja, iedereen heeft een andere muzieksmaak. Er zijn vanwege de uitbreidingen wat dingen verplaatst. De Theatertent is bijvoorbeeld naar achteren verplaatst waar eerst de camping zich bevond. De camping bevind zich deze keer op een heel eigen stuk land dat 10 hectare beslaat. Ook de oude vertrouwde ingang van het terrein aan de zijkant is verplaatst. Dit jaar kun je via een bruggetje helemaal achteraan op het terrein komen.
Even alle podia op een rijtje gezet:

Mainstage - HET grote middelpunt en ook de grootste tent van heel Paaspop. Hier komen de populaire  acts als Kane, Di-rect en Guus Meeuwis langs.

Masters of Rock - Voor alle rockers hebben ze een aparte tent neergezet. Hier spelen o.a.; de Heideroosjes, Peter Pan Speedrock en Rival Sons.

Extrema - Als je helemaal gek bent van Dance ben je hier aan het goede adres. Het podium is hier o.a. besteed   Agoria, Drop The Lime, Cinnaman en FS Green.

Theater - Niet alleen muziek is hier te horen en te zien, maar ook theater en (stand up) comedy! We komen hier o.a. The House of Cash, Enge Buren en Klaas van Eerden tegen.

Restolounge - Een moment van rust en bezinning bij je ontbijt, lunch, en avondeten. Maar ook het ontdekken van te gekke coverbands! Hier word de popquiz gedaan, en spelen o.a. Next Best Band, Orgel Vreten en Skip & Die.

Loco Royale - Een tent van gekkigheid en onvoorspelbaarheid. Veel foute nummers zullen voorbij komen. De acts die er spelen zijn o.a. It Takes Two, Henk Wijngaard, en DJ Baco Pirelli.

Join Us - Je eigen "tent" helemaal zelf in te richten. Wat hier komt/speelt, is waarschijnlijk helemaal aan jou!

Jack Danielsstage - De tent waar je kater weggespeelt word. Een tent waar stevige rock, maar ook wat  poppiëre muziek wordt gespeelt. Hier o.a. School is Cool, Vanderbuyst en Note to Amy.

Oi - Een gloednieuwe tent waar je voor echte dubstep muziek moet zijn. Gomes, Piro en Kutz zullen er o.a. spelen.

Heineken Starclub - De tweede dancetent op het terrein. Niet alleen Jaz von D maar ook Sandro Silva en Roog treden hier op.

Radio Roze Panter - Tja, de naam zegt het al, een bonte boel aan artiesten. Met trots kan Paaspop o.a. Just Pitto, Bunga Bunga feestje met Mike Mago en De Heren van Holland Hard presenteren.

Boogiedown - Rappers zullen hier genieten. Genieten kun je o.a. van Extince, Sticks & A.R.T. en Timmietex

Thunderbolt - Voor de echte rockers is dit een thuis. Inglourias Basterds en Rattlesnake Shake zullen het podium goed doen schudden.

3FM Serius Talent Awards - Alle genomineerden van de Talent Awards zullen hier optreden. Dat zijn; Gers Pardoel, Kensington, Chagall, Dotan en Chef' Special.

Binnenkort een plattegrond van het festivalterrein.


Nog een tent in aanbouw

Tweede tent


Day Four




Geen opmerkingen:

Grow Your Own Drugs

Als je van tuinieren en zelf middeltjes maken houdt dan is dit echt iets voor je. Ik hou van de eenvoud van al de remedies. Ik vind het o...